Hvem er vi?

Helhjerta består av Anne Karlsen og Kristin Omnes som begge jobber som terapeuter ved Optimalhelse Senter Skien.

Anne er soneterapeut, massør og gongspiller.
Kristin er massasjeterapeut, biopat, Bachs-terapeut og gongspiller.

Vi ser mennesket som en helhet, og er opptatt av å skape bevissthet rundt sammenhengen i hvordan vi påvirkes av erfaringer og det vi opplever både emosjonelt, psykisk, fysisk og sjelelig.

Helse er for oss balanse mellom sjel, kropp og psyke. Vi brenner for å dele denne kunnskapen slik at vi som mennesker kan åpne opp for å se vårt eget og andres potensiale på helhjerta vis.

Kristin Omnes

Kristin er utdannet NMF godkjent massør ved Axelsons Body work School i Oslo , 2011. Hun er også utdannet Bachs terapeut og i 2018 var hun ferdig med 4 års deltidsstudium som Biopat på Tunsberg Medisinske Skole. Har også ulike kurser i koppingmassasje , aromaterapi og Reiki 1, 2 og 3.

Bachs Blomstermedisin står mitt hjerte nærmest som terapiform og tar sitt utgangspunkt i plantenes helbredende kraft og hvordan de kan påvirke vår psyke og kropp positivt. Bachs Blomstermedisin er essenser fra viltvoksende blomster og trær , og inntas i dråpeform .Dr. Bach , som var en engelsk lege , mente at sykdom skyldtes ubalanse i kroppen som igjen var forårsaket av det enkelte menneskets psyke ,av dets negative følelser og holdninger. Ved bruk av Bachs Blomstermedisin som er nøye tilpasset den enkelte , 38 remedier totalt , vil man få en mer følelse av indre ro , kraft og styrke . Når vi har det bra psykisk og har en aktiv fred i oss selv , vil dette igjen føre til mindre spenninger i vår fysiske kropp.

Bachs Blomstermedisin kan brukes til voksne , barn og dyr.

Jeg anbefaler ofte en kombinasjon av Bachs Blomstermedisin og Klassisk Svensk massasje/dybdemassasje i mitt arbeid med mine klienter. Gjennom mange års erfaring med denne kombinasjonen , samt andre helseråd , så føler jeg at dette er til god hjelp for mine kunder til å gjenopprette balansen i en stresset kropp.

Anne Karlsen

Anne er utdannet soneterapeut fra Institutt for Helhetsmedisin i Oslo. Hun tilbyr fotsoneterapi og auriculoterapi/øreakupunktur, klassisk massasje, helhetsmassasje.

 

Behandlingene hos Anne bærer preg av å finne indre ro, tilstedeværelse og en avslappet tilstand i kropp og sinn.

Anne brenner for å hjelpe mennesker, og det å bli kjent med og skape en bevissthet rundt hvordan vi kan bli bedre kjent med oss selv på alle plan. Se sammenhengen mellom hvordan vi reagerer på det vi opplever og erfarer, og hvordan kropp, psyke og følelser responderer.

Denne måten å jobbe på og se mennesket på, falt veldig naturlig for Anne. Dette er helhetlige og holistiske behandlingsformer som tar sikte på å skape balanse mellom kropp, følelser, sinn og sjel, og ser hele mennesket som en helhet.

I tillegg tilbyr Anne individuell gongterapi og gongbad i grupper.